Kohtaamispaikkana hevostalli

Matalan kynnyksen maksuttomat "kohtaamispaikkana hevostalli" -tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille hevosista ja eläimistä kiinnostuneille. Tule yksin, ystävän, perheen tai tukihenkilön kanssa. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Kevään 2024 kohtaamispaikka -päivät lauantaisin klo 12.00-13.00:

  • 23.3.
  • 13.4. peruttu
  • 25.5. 

Kohtaamisia ihmisyyden perustarpeiden äärellä

Nyky-yhteiskunnassa korostuu tehokkuus ja suorittaminen. Yhä enemmän kaikkea asiointia siirretään sovelluksiin ja sähköisiin verkkopalveluihin, ihmisen sijasta saamme neuvoja chatissa robotilta, neuvova ihminen ei ole enää tavoitettavissa edes puhelimitse, kaupoissakin asiointi siirtyy yhä enemmän itsepalvelukassoille. Lähestulkoon kaiken voi hoitaa kohtaamatta ketään kasvotusten.

Missä on ihmisyys ja inhimillisyys?

Ihmisyyden perustarve on tulla kohdatuksi, tulla nähdyksi ja kuulluksi - olemassa olevaksi. Vallitsevassa yhteiskunnassamme ajaudumme yhä kauemmas luonnosta ja toisistamme. Kuitenkin meille on tärkeää olla yhteydessä muihin elollisiin olentoihin, toisiimme.

Nämä "Kohtaamispaikkana hevostalli -tapahtumat" tulevat tähän tarpeeseen. Jos meillä on riittävästi vuorovaikutusta, hyviä kohtaamisia ja riittävä yhteys luontoon koemme olomme levolliseksi ja mielemme ehjäksi.

Ilmoittelemme tulevista tapahtumista menoinfossa sekä sosiaalisessa mediassa. Käy tutustumassa ja tykkäämässä meistä:

instagram https://www.instagram.com/hevosavusteisesti/  sekä facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100086375212180

Löydät meidät myös YouTubesta @hevosavusteisetpalvelutKotka-H

https://www.youtube.com/channel/UCZjYcfla-5SimtsdIFfdfdw

TikTokistakin hevosavusteinen.fi löytyy muutamia videoita https://www.tiktok.com/@user90222825317452

Verkostoidu kanssamme LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/marjaana-korhonen-69a38026b/