Tutustumiskäynnit

RYHMILLE

Tule viettämään mukava rento hetki viihtyisässä maalaisympäristössä tutustuen maatilan eläimiin ja hevos- ja eläinavusteiseen toimintaan. Tule ja varaa oma hevosen tuoksuinen hetkesi. 

Tutustumiskäynti sisältää opastetun esittelykierroksen Etelärinteen tilalla. Voit tuntea hevosen lämpimän henkäyksen ja  tutustua halutessasi hevosiin lähemminkin. Voimme katsella ja havainnoida tilan eläinten lajityypillistä käyttäytymistä, eleitä ja ilmeitä, niiden luonnollista olemusta omassa elinympäristössään. Ihailemme ja ihmettelemme kauniita eläimiä samalla tutustuen niiden käyttäytymiseen ja ystävälliseen tapaan olla vuorovaikutuksessa.

Tallipuput ottavat vieraita vastaan omassa valtakunnassaan. Kanalan asukkaat toivottavat tulijat myös tervetulleiksi. Kanat laiduntavat tiluksien pihapiirissä kesäaikaan  1.6. alkaen. Kanoihin pääsee myös tutustumaan muunakin aikana kesäkanalan puolelle kelien ollessa lauhat, pakkaskeleillä kanaset ovat talvikanalan puolella, minne vierailut ovat rajoitettuja. 

Isompikin ryhmä on tervetullut fiilistelemään hevosia ja maaseudun rauhaa. Voimme suunnitella yksilöllisen tutustumiskäynnin kestoineen ja sisältöineen omalle ryhmällesi. 

YKSILÖLLINEN TUTUSTUMISKÄYNTI

Voit varata myös yksilöllisen tutustumiskäynnin vain itsellesi, tai voit tulla ystäväsi tai tukihenkilösi kanssa kahden.  Tällöin käynnin kesto 30 min - 90 min, niin kuin toivot. Käynnin sisältö toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Tutustumista ja mukavaa yhdessä tekemistä omassa tahdissasi, omien lähtökohtiesi pohjalta. Toiminta on kaikkea sitä yhteistä tekemistä mitä voimme toteuttaa talliympäristössä ystäviemme hevosten ja muiden eläinten kanssa. Avustajan sekä tukihenkilön osallistuminen on maksutonta. 

Läsnäoloa, tunnustelua, hevosen harjausta, hoitoa ja tutustumista. Voimme myös lähteä metsäretkelle alkutoimien ja tutustumisen jälkeen  hevosta taluttaen, talutusratsastuksessa tai ratsain oman taitotasosi mukaisesti. 

Tule yksin tai yhdessä ystävän, tukihenkilön, perheenjäsenen, työ- tai opiskelupaikan sidosryhmäsi kanssa. 

Tule sellaisena kuin olet ja tutustu meihin. Rentoudu ja nauti hetkestä maatilan hevosten ja muiden eläinten kanssa kauniissa viihtyisässä maalaisympäristössä.

Tule tutustumaan. Tehdään juuri sinun näköisesi hevoshetki, ota yhteyttä.   marjaana.korhonen@hevosavusteinen.fi0400 659 830.