4H heppakerho alkaa 6.9.2023

27.08.2023

HEPPAKERHO alkaa Haminassa 6.9.2023 Hevosavusteiset palvelut Kotka-Haminan tiloissa Etelärinteen tilalla. Yhteistyökumppanina on vuodesta 2014 asti ollut Kaakonkulman 4H, olemme olleet heppakerhotoiminnassa mukana jo yhdeksän vuotta. 

Tervetuloa uudet ja vanhat kerholaiset mukaan mukavaan hevostoimintaan. Kerho kokoontuu 6.9.2023 alkaen keskiviikkoisin klo 17.00-18.30.

https://youtu.be/03W0RQ_tD0M (pieni videotallenne heppakerhon luontoretkestä)

Kerhossa opetellaan tuntemaan hevonen hevosena, opitaan paremmin ymmärtämään hevosen käyttäytymistä ja lajityypillisiä tarpeita. Opitaan hyviä hevostaitoja, hoitoa ja oikeata ja turvallista käsittelyä. Kerhotoiminta on monipuolista yhdessä tekemistä ja toimimista hevosten ja tilan muiden eläinten parissa.

Hevosten kanssa toimiminen opettaa muun muassa keskittymis- ja vuorovaikutustaitoja, omien tarpeiden ja rajojen ilmaisemista, Hevoset ovat myös läsnäolon ja tunnetaitojen taitavia opettajia.

Kuvamuistoja heppakerhon 2023 kevätkaudelta


Kerhoon osallistumiseksi ei tarvitse aikaisempaa hevoskokemusta. Ohjausta eriytetään kerholaisten taitotason mukaisesti. Kerhossa ei opeteta ratsastusta.

Kerhon suositusikäraja on 8 v.

Kerhoon otetaan rajoitettu osallistujamäärä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset tästä linkistä lomakkeella: https://kaakonkulma.4h.fi/4h-kerho/hamina/